Apreciats visitants,

Tenim el plaer de presentar-vos el nucli zoològic Ull de Bosc. Es tracta d'un espai natural situat a 25km de Lleida ciutat. La nostra passió per la natura, i especialment per els animals ha fet que criem una gran varietat de fauna d'una rica i variada procedència.

Després d'alguns anys de treball el nostre projecte es troba en un moment d'expansió amb unes instal·lacions en les que es combina la tranquilitat, la seguretat i la higiene.

Us proposem una estada d'un dia en aquest entorn. En ell, els infants i vosaltres mateixos, podreu gaudir d'una jornada en contacte amb la natura i una fauna poc comú. El nostre objectiu és el d'oferir-vos una activitat amb un ric esperit educatiu i lúdic. Per tal de millorar la vostra estada us podem oferir també un excel·lent servei de càtering i diverses activitats de lleure complementàries (tallers, jocs, animació, ...).

Amb la finalitat de que conegueu millor la nostra proposta us convidem a fer una visita prèvia. Per concertar-la us agrairem que truqueu al telèfon 973 74 84 14 i demaneu per la Núria.

Esperem que trobeu ben interessant la nostra oferta i no dubteu en trucar-nos per qualsevol consulta.

Rebeu una salutació.

veure triptic


firma